Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

O turistă americană şi fiica ei au acuzat un restaurant de pe insula grecească Mykonos că le-a înşelat şi că au fost ameninţate de un angajat, după ce femeia nu a vrut să plătească nota de 600 de euro pentru două cocktail-uri şi o porţie cu două picioare de crab, relatează Daily Mail.
jurnalista de la postul ala de televiziune e mai proasta decat turistele alea... auzi, sa vedem cat platim aici in new york pe acelasi meniu... 60 de dolari. bre, daca nu poti face diferenta intre o destinatie de LUX si un FAST FOOD din new york, degeaba te mai chinui. e ca si cum m-as duce si as face un stand up dintr-un apartament din urlati si as spune ca chiria lunara e de 50 de euro si nu 1500 cat e la un apartament din bucuresti...
Nu mai vorbi prostii. Restaurante de lux gasesti cu adevarat in NY, nu in Mykonos cu aere de statiune de lux, crabii nu se vand la fast food si nu sunt ieftini nicaieri. Restaurantul se ocupa cu tepe, orice om trebuia sa fie suspicios de insistenta angajatului respectiv, iar meniul fara preturi (ca vezi Doamne sunt afisate preturile la intrare) sunt iar un mod de a tepui. Apoi toate comentariile de pe Tripadviser sunt la fel, am patit-o, am fost furati, fugiti. Asta nu e mod de business, e bine ca astea doua le-a facut reclama si au auzit multi acum.
Doua frunze stropite cu ulei de masline = 27 euro. O bucata de friptura + niste cartofi tip wedges alaturi = 120 euro. La prima faza am inghitit galusca si am scos din buzunar (mai mult de rusine) banii fara sa comentez nimic. M-am gandit ca nu am inteles eu ceva si am citit gresit cand am luat acea salata. La a doua faza am facut scandal si asa mi-a fost explicat intr-o engleza stricata ca pretul din meniu nu este pe portie ci pe 100 g. Si se aplica la carnea congelata. Inutil sa spun ca am scos si aici banii din buzunar, dar ca acum deschid ochii de 10 ori cand ma uit la meniu, atat in Grecia cat si la noi (sunt cateva localuri pe litoral, dar si prin Buc care practica asta cu 100 grame - probabil vreo 2 patronasi sunt si pe aici de s-au grabit sa dea cu minus la comentariul meu anterior).