Două minore, date dispărute în România, obligate să se prostitueze în Barcelona

Mai multe compatrioate, printre care şi două minore erau obligate să se prostitueze de către un grup de români care le-a ademenit în Spania sub promisiunea că le va găsi de lucru. Poliţiştii catalani au anihilat reţeaua de prostituţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţii Poliţiei Naţionale şi cei ai Gărzii Urbane din Barcelona au anihilat un grup internaţional care se ocupa cu exploatarea sexuală a femeilor, printre care şi două minore. Poliţiştii au reţinut şapte membri ai bandei, care deţineau un apartament în Barcelona şi un bordel clandestin în localitatea barceloneză Llica de Vall, unde aveau loc exploatările, informează El Mundo.

Fetele erau aduse din România şi făceau parte din familii sărace. Cu promisiuni false de angajare, fetele erau păcălite şi aduse în Spania, în Barcelona. În oraşul catalan, tinerele erau exploatate de compatrioţi şi obligate să se prostitueze 12 ore pe zi, pentru a-şi achita "datoria" de 3.000 de euro de fiecare, pe care organizaţia susţinea că a investit-o în aducerea lor în Catalunya.

După primele reţineri, poliţiştii au fost informaţi de existenţa unei alte minore, de asemenea exploatată sexual în bordelul clandestin din Llica de Vall.

Ancheta continuă iar poliţiştii se aşteaptă la noi arestări. Patru dintre cei reţinuţi până acum se află deja în închisoare.

Citeşte pe adevarul.es cum erau ademenite tinerele de compatrioţii noştri în Spania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: