Două avioane s-au ciocnit în aer în Slovacia. Cel puţin şapte oameni au fost ucişi

Două avioane s-au ciocnit în aer în Slovacia. Cel puţin şapte oameni au fost ucişi

Potrivit rapoartelor preliminare, cele două avioane sunt de tipul L-410, cu două motoare FOTO en.wikipedia.org

Două avioane ce transportau paraşutişti sportivi s-au ciocnit în aer în Slovacia, lângă graniţa cu Republica Cehă. În urma accidentului cel puţin şapte persoane au murit, alţii salvându-se sărind în ultimul moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avioanele transportau 40 de paraşutişti sportivi, atunci când s-au ciocnit la o altitudine de 1.500 de metri. 
 
Imaginile de la faţa locului, transmise de postul naţional de televiziune, arată resturile arzânde ale unuia dintre avioane, aflate lângă satul Cerveny Kamen, aflat la aproximativ 150 de kilometri nord de Capitală.
 
Oficialii din Agenţia de Investigaţie a Accidentelor Aeriene din Slovacia spun că, potrivit rapoartelor preliminare, cele două avioane sunt de tipul L-410, cu două motoare.
 
Autorităţile spun că unii dintre paraşutişti au supravieţuit coliziunii, sărind dintr-un avion chiar înainte de accident.
 
Purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri slovac a confirmat că şapte persoane au fost ucise în accidentul care a avut loc în jurul orei 10.30.
 
Trei elicoptere s-au îndreptat către locul accidentului, aflat într-o zonă izolată, deluroasă, lângă graniţa cu Cehia, notează „Independent“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările