Doi români, arestaţi pentru furtul unor capace de canal

Doi români, arestaţi pentru furtul unor capace de canal

Foto: Europa Press

Doi tineri din Castellon, de naţionalitate română, au fost reţinuţi de poliţişti şi acţionaţi în instanţă, după ce au fost prinşi furând mai multe capace de canal destinate reabilitării unei străzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţii români nu fură doar cabluri de cupru şi şine de cale ferată, în Spania. Poliţia Locală din Castellon a dat pe mâna judecătorilor de la Tribunalul de Instrucţie din localitate doi tineri de naţionalitate română, acuzaţi de furt din avutul public, după ce aceştia au furat mai multe materiale destinate lucrărilor de reabilitare a străzii Serrano Lloberas din Grao de Castellon, printre care şi mai multe capace de canal, scrie cotidianul  El Periodico Mediterraneo.

Faptele s-au petrecut luni, când, la numărul de urgenţe 092, s-a primit apelul unui cetăţean care locuia pe respectiva stradă, care reclama faptul că doi tineri încarcă într-o furgonetă capacele de canal care urmau a fi montate pe respectiva stradă, la finalizarea lucrărilor de reabilitare.

O patrulă a Poliţiei Locale a ajuns la faţa locului, dar tinerii deja plecaseră. Însă, datorită faptului că vecinul care efectuase apelul reţinuse numărul de înmatriculare al maşinii, poliţiştii au reuşit să-i prindă în scurt timp pe cei doi tineri, care s-au dovedit a fi cetăţeni români. În furgoneta acestora, agenţii au descoperit capacele de canal furate, pe care cei doi voiau să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările