Doi români, arestaţi pentru furt de aparate de ras electrice

Doi români, arestaţi pentru furt de aparate de ras electrice

Foto: solostocks.com

Cei doi, un bărbat şi o femeie, au încercat să fure dintr-un supermarket opt aparate de ras electrice, în valoare totală de 300 de euro, dar au fost prinşi la ieşirea din magazin cu "prada" în buzunare.

Garda Civilă a arestat vineri dimineaţă, în localitatea Ribadeo (Galicia), un cuplu de naţionalitate română, în care ambii parteneri aveau 35 de ani, care au încercat să fure dintr-un supermarket Eroski aparate de ras electrice în valoare de 300 de euro, scrie El Progreso.

Faptele s-au petrecut în jurul orei 11.00, vineri, 5 august, când şeful de magazin, Andres Neira, a detectat o atitudine dubioasă la un bărbat, care "era foarte stresat" şi care a introdus opt aparate de ras electrice de 32 de euro bucata într-un coş, aparate care, însă, în final, nu au mai trecut pe la casă. Neira i-a aşteptat pe cei doi români la ieşirea din magazin şi le-a cerut să-i arate ce au sub haine şi în buzunare.

Vezi mai multe detalii pe adevarul.es

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările