Doi angajaţi Alitalia, inclusiv un pilot ce l-a transportat pe preşedintele Mattarella, s-au sinucis

Doi angajaţi Alitalia, inclusiv un pilot ce l-a transportat pe preşedintele Mattarella, s-au sinucis

Doi angajaţi ai companiei aeriene Alitalia s-au sinucis în incidente separate produse miercuri

Doi angajaţi ai companiei aeriene Alitalia, inclusiv un pilot care l-a transportat pe preşedintele Sergio Mattarella, s-au sinucis în incidente separate produse miercuri, anunţă surse citate de site-ul agenţiei ANSA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maurizio Foglietti, în vârstă de 50 de ani, un pilot al companiei aeriene Alitalia care era cercetat pentru un incident armat, s-a spânzurat şi a murit în locuinţa sa din orăşelul Todi (centrul Italiei). Foglietti era cercetat pentru că trăsese focuri de armă, în aprilie, cu o puşcă deţinută legal, în cursul unei discuţii aprinse cu fratele lui mai mare şi cu mama, în curtea casei din Todi (regiunea Umbria).
 
Maurizio Foglietti a fost comandantul avionului cu care preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, a zburat pe 14 februarie, în prima zi după alegerea în funcţie, de la Roma spre Palermo.
 
Într-un incident separat, un alt angajat al companiei Alitalia s-a spânzurat miercuri în incinta Aeroportului Fiumicino din Roma. Bărbâtul în vârstă de 41 de ani nu a lăsat niciun bilet prin care să explice gestul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: