Directorul general al companiei „Bonduelle” a murit lovit de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jérôme Bonduelle
Jérôme Bonduelle

Jérôme Bonduelle, directorul general al producătorului francez de conserve de legume Bonduelle, a fost lovit şi ucis de o maşină, relatează BFMTV.  Incidentul a avut loc sâmbătă seara în oraşul Lille. Jerome Bonduelle mergea cu bicicleta prin oraş cu soţia şi prietenii săi când a fost lovit de o maşină. După coliziune, şoferul a fugit de la faţa locului.

În ciuda eforturilor salvatorilor şi medicilor care au ajuns la faţa locului, Bonduelle, în vârstă de 51 de ani, a murit din cauza rănilor suferite.

Ulterior, în dimineaţa zilei de sâmbătă şoferul care se afla la volanul maşinii a fost prins de poliţie. Acesta ar fi avut mai multe cazuri de conducere cu imprudenţă.

Produsele Bonduelle sunt reprezentate pe scară largă nu numai în Franţa, unde sunt vândute sub marca Cassegrain, ci şi în multe ţări europene, Rusia, SUA, Canada şi alte ţări.

Jerome avea un loc în consiliul de administraţie Bonduelle, conducând afacerile prospective şi de dezvoltare ale companiei. S-a alăturat afacerii de familie în 2003, după ce a petrecut un deceniu construind o carieră managerială în industria auto şi consultanţă. De asemenea, este fiul lui Bruno Bonduelle, un proeminent industriaş din Lille şi fost şef al gigantului vegetal.

Grupul Bonduelle oferă locuri de muncă pentru 14.500 de oameni din întreaga lume, inclusiv 4.600 în Franţa.Istoria companiei începe în 1853, când Louis Bonduelle-Dalle a cofondat o afacere de distilerie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite