Delfinii soldaţi ai Marinei ucrainene rămaşi în Crimeea au murit de foame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delfinii de luptă ai Marinei ucrainene rămaşi la Sevastopol după anexarea Crimeei la Rusia au murit de foame, spune o sursă apropiată dosarului.

„Au refuzat mâncarea ocupantului rus şi au murit de foame“, scrie Obozrevatel.ua despre soarta delfinilor de luptă ai Marinei ucrainene rămaşi la Sevastopol după anexarea Crimeei la Rusia, în martie 2014.

Informaţia despre moartea delfinilor provine de la Boris Babin, reprezentantul permanent al preşedintelui Ucrainei în Regiunea Autonomă Crimeea.

Potrivit sursei citate de Obozrevatel.ua, delfinii au refuzat să coopereze cu noii dresori, nu s-au atins de hrana oferită de către ei şi au murit după ceva timp.

„Delfinii pregătiţi de Flota din Sevastopol comunicau cu antrenorii lor prin fluiere speciale. Ruşii au pus mâna pe aceste fluiere, dar animalele au refuzat nu doar să interacţioneze cu ei, ci şi să primească mâncare de la ei, apoi au murit“, explică el.

„E trist că mulţi dintre soldaţii ucraineni care erau desfăşuraţi în Crimeea în 2014 nu şi-au respectat jurământul şi au fost mult mai puţin loiali decât aceşti delfini“, a conchis Babin.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite