Declaraţii dure ale Mariei Zakharova. L-a numit pe Zelenski un „cinic fără suflet”

Declaraţii dure ale Mariei Zakharova. L-a numit pe Zelenski un „cinic fără suflet”

Foto: EPA-EFE / Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe a adăugat că SMM OSCE din Ucraina înregistrează bombardamente, „care vin mult mai mult de la forţele controlate de Kiev”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, l-a numit pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, un „cinic fără inimă”, comentând cuvintele sale conform cărora locuitorii din Donbass iniţiază ei înşişi bombardarea regiunii. 

"Voi scoate emoţiile din ecuaţie. Deşi îmi este foarte dificil să fac asta în acest caz", a scris ea pe canalul ei Telegram sâmbătă. Oamenii din RPD şi RPL au murit de-a lungul anilor".

Zakharova a adăugat că Misiunea Specială de Monitorizare (MSM) a OSCE din Ucraina înregistrează bombardamente, „care vin mult mai mult de la forţele controlate de Kiev”.

"Poate de aceea Washingtonul i-a retras pe observatori - cetăţeni americani din misiune, astfel încât să nu existe martori americani. Până la urmă, ei ar putea acuza guvernul lor de minciună", a conchis diplomatul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările