David Cameron s-a reapucat de vânătoare şi împuşcă fazani pe care îi botează Boris şi Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier britanic David Cameron a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos că vânează fazani, pe care îi numeşte Boris şi Michael înainte de a-i împuşca, pentru a se simţi mai bine după eşecul suferit la referendumul privind apartenenţa ţării sale la Uniunea Europeană, relatează The Independent.

Întrebat ce face de când şi-a dat demisia, el a răspuns: „Am folosit timpul liber pentru a mă apuca iarăşi de vânătoare“.

„Găsesc că atunci când împuşc câţiva Borişi şi Michaeli mă simt mult mai bine“, a adăugat el.

Cameron este încă dezamăgit de faptul că Boris Johnson şi Michael  Gove s-au alăturat taberei anti-UE la referendumul din vara anului trecut privind apartenenţa Marii Britanii la blocul comunitar şi consideră decizia lor o trădare.

Cameron a mai spus că, deşi s-a retras din prim-planul scenei politice, este „încă însurat cu serviciul public“ şi a glumit că, „între timp, sunt disponibil pentru nunţi şi bar mitzvah“.

Fostul premier a renunţat la vânătoare când a fost ales în funcţie, de teamă că va stârni controverse. Însă el a vânat de cel puţin două ori de când a părăsit Downing Street.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite