David Cameron, criticat pentru că a plecat în vacanţă după atacul islamist

David Cameron, criticat pentru că a plecat în vacanţă după atacul islamist

Premierul David Cameron împreună cu soţia sa, Samantha, la un restaurant din Ibiza FOTO Daily Mail

Oficiali englezi au criticat decizia premierului britanic de a petrece câteva zile cu familia în Ibiza, asta la numai câteva zile de la atacul islamist de la Londra.

Ştiri pe aceeaşi temă


David Ruffley, membru al Partidului Conservator, a declarat: „Cred că alegerile de anul viitor din luna mai ar putea pune o presiune mai mare pe el, există multe speculaţii pe Downing Street”, informează „Daily Mail”.

Cred că David Cameron are la dispoziţie 12 luni pentru a dovedi că strategia sa funcţionează“, a mai adăugat Ruffley.

Cameron a fost fotografiat în timpul excursiei sale de odihnă împreună cu soţia sa, Samantha, şi cei trei copii ail or, pe nume Nancy, Elwen şi Florence, care a avut loc la doar două zile de la organizarea Cabinetului de urgenţă Cobra, pentru a discuta despre moartea soldatului Lee Rigby din Woolwich şi despre arestarea celor doi suspecţi islamişti.

Sarah Champion, membră a Partidului Laburist, a caracterizat decizia premierului ca fiind „lipsită de simţul realităţii“.

Aceasta a declarant pentru publicaţia „The Sun“:„În timp ce ţara se zbate să realizeze ce s-a întâmplat în Woolwich şi în timp ce ancheta este în desfăşurare, el a decis să plece în Ibiza.“

Populaţia merită ceva mai bun de la un prim ministru“, conchide aceasta.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările