„Daily Mail“: Fiul „Regelui romilor“, Bogdan Cioabă, se însoară cu mama copiilor săi, încă minoră

„Daily Mail“:
Fiul „Regelui romilor“, Bogdan Cioabă, se însoară cu mama copiilor săi, încă minoră

Regele romilor, Dorin Cioabă FOTO Ramona Găină

Bogdan Cioabă, în vârstă de 20 de ani, şi logodnica sa, Andreea, au fost promişi unul altuia încă din copilările. Cuplul plănuieşte să se căsătorească în această toamnă, când Andreea împlineşte 18 ani, deşi cei doi au deja copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tabloidul britanic „Daily Mail“ a publicat, în ediţia sa online, un articol referitor la nunta dintre fiul „Regelui romilor“, Bogdan Cioabă, şi logodnica sa care, între timp, a născut gemeni. Cei doi nu s-au căsătorit, întrucât fata este deocamdată minoră, precizează jurnaliştii britanici.

Ceremonia urmează să se desfăşoare la Sibiu, în această toamnă, şi este posibil să fie programată în aceeaşi perioadă în care se împlineşte un an de la moartea fostului „Rege al romilor“, Florin Cioabă, bunicul lui Bogdan. Florin Cioabă a murit anul trecut, la 18 august, în Turcia.

De asemenea, în aceeaşi perioadă este posibil ca şi gemenii cuplului să fie botezaţi, se arată în articol.

Un purtător de cuvânt din partea familiei a confirmat că fata nu a împlinit încă vârsta majoratului,  motiv pentru care vor să îi protejeze intimitatea până la nuntă. Aceeaşi sursă a precizat că Bogdan s-a îndrăgostit de Andreea „pentru că era bună şi frumoasă, dar şi o noră ascultătoare“.

Jurnaliştii britanici menţionează că autorităţile române au avut conflicte, în trecut, cu romii,din cauza tradiţiilor lor, în special din cauza celor referitoare la mariaj. De pildă, arată aceştia, ceremoniile de logodnă pot avea loc şi la vârsta de opt ani.

Deşi familia sa a declarat, în trecut, că nu favorizează căsătoriile sub limita legală de vârstă, sora lui Dorin, Ana Maria Cioabă, a fost în centrul unui scandal internaţional, după ce s-a căsătorit la vârsta de 12 ani. In cele din urmă, tatăl lui Dorin, Florin Cioabă, şi-a cerut scuze pentru decizie şi a acceptat să colaboreze cu autorităţile române pentru respectarea legii.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: