Cum se simte tânăra vaccinată, din greşeală, cu mai multe doze de Pfizer: Bea până la 7 litri de apă pe zi, iar setea nu se potoleşte

Cum se simte tânăra vaccinată, din greşeală, cu mai multe doze de Pfizer: Bea până la 7 litri de apă pe zi, iar setea nu se potoleşte

Virginia, italianca de 23 de ani vaccinată din greşeală cu 4 doze de Pfizer, duminica trecută, se află sub supravegherea unui celebru virusolog italian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mama tinerei, citată de Corriere della Sera, spune că aceasta a început să sufere de o deshidratare masivă. „Virginia suferă încontinuu de sete şi a ajuns să bea până la 7 litri de apă pe zi, însă setea nu se potoleşte. Are buze uscate şi cearcăne. M-am îngrijorat şi l-am sunat pe doctorul Pregliasco să-l întreb dacă poate să o ia pe Virginia ca pacientă. A acceptat. El a recomandat nişte teste urgente pe care le-am efectuat deja şi urmează să vedem care sunt concluziile”, a spus mama fetei.
 
Duminica trecută, studenta de 23 de ani a fost vaccinată, din greşeală, cu 4 doze de vaccin Pfizer, nu 6 cum s-a crezut iniţial. O asistentă a greşit şi, în loc să-i injecteze tinerei o doză de vaccin, i-a administrat 4. Starea ei de sănătate este bună, însă singurul efect al acestui accident pare să fie deshidratarea. Medicul care o supraveghează încă nu a venit cu o concluzie în baza testelor recomandate.
 
Tânăra a spus la vremea respectivă că nu intenţionează să depună plângere penală, dar că se va adresa instanţei civile dacă vor fi efecte pe viitor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările