Cum a început, cu adevărat, povestea de dragoste dintre prinţul William şi Kate Middleton. Cât a plătit Will să o aibă pe Kate "sclavă"

Cum a început, cu adevărat, povestea de dragoste dintre prinţul William şi Kate Middleton. Cât a plătit Will să o aibă pe Kate

Prinţul William şi Kate Middleton - FOTO: Gettyimages/Guliver

Povestea spune că actuală ducesă de Cambridge l-a cucerit pe prinţul William după ce a defilat într-o rochie transparentă la o prezentare de modă în scopuri caritabile pe când amândoi erau studenţi la colegiul St. Andrews. Adevărul este că simpatica brunetă îşi captivase viitorul soţ cu câteva luni mai devreme, sau cel puţin aşa au declarat foştii colegi de şcoală ai cuplului princiar, citaţi de Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kate Middletone se pare că reuşise să lase o impresie puternică asupra prinţului William la o petrecere inspirată de filmul Harry Potter, când William a oferit 200 de lire pentru a o avea drept "sclavă".

Acestă istorie privind începurile relaţiei dintre cei doi a fost povestită de Laura Warshauer, una dintre colegele de studenţie ale cuplului.

Tânăra a povestit că cei doi aveau deja o relaţie sprecială înainte de show-ul de modă din 2002 în care Kate a apărut într-o rochie transparentă.

Foto: Daily Mail

  

"În primul an de studenţie, prin noiembrie, am fost cu toţii invitaţi la o petrecere inspirată din Harry Potter. A avut o loc o licitaţie de caritate în care puteai licita pentru ca o anumită persoană să-şi petreacă cu tine întreaga seară. Will a plătit 200 de lire pentru a o avea pe Kate numai pentru el în seara aia. Îmi aduc aminte că au dansat împreună toată noaptea", povesteşte Laura.

Aceasta a adăugat că toţi prinetenii cuplului din acea vreme se aşteptau ca cei doi să rămână împreună, deoarece atracţia dintre ei era evidentă.

Foto: Daily Mail - Kate şi Laura, pe vreme când erau studente la colegiul St. Andrews


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: