Cum a fost părăsită o tânără de iubitul ei chiar în seara de Sfântul Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O seară romantică s-a transformat într-un adevărat dezastru pentru un cuplu care a ieşit în oraş pentru a sărbători Sfântul Valentin. Tânăra Angi a fost părăsită de iubitul ei din cauza comportamentului inadecvat pe care l-a avut faţă de ospătăriţa care a servit-o la masă, potrivit Boredpanda.

Angi a ieşit la restaurant împreună cu iubitul ei, pentru a sărbători seara de Sfântul Valentin.

La restaurantul la care au mers tinerii îndrăgostiţi servea o ospătăriţă care avea în grijă o petrecere de 16 persoane şi mai multe mese la care erau doar cupluri.

Încă de la începutul serii, Angi „s-a luat de chelneriţă pentru că nu i-a luat ei prima comanda”, a relatat ospătăriţa pe un site dedicat celor care lucrează în domeniul alimentaţiei publice.

„Nici nu am plecat de la masă, că m-a întrebat unde este băutura ei. În momentul în care i-am adus băutura, mi-a spus că nu ea a comandat băutura respectivă”, s-a plâns angajata restaurantului.

În tot acest timp, iubitul lui Angi le cerea scuze celor prezenţi pentru comportamentul acesteia.

Şi, de parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, în timp ce ospătăriţa discuta cu alţi clienţi, Angi s-a ridicat de la masă şi s-a dus la ea. A ridicat tonul şi a jignit-o pe motiv că nu îşi îndeplineşte atribuţiile de ospătar.

În cele din urmă, chelneriţa i-a relatat cele întâmplate managerului restaurantului.

Managerul a sfătuit-o pe angajata sa să le ofere o reducere clienţilor de la masa la care se afla în momentul în care Angi a ţipat la ea şi să le ducă un desert din partea casei.

La finalul nefericitei seri, iubitul fetei recalcitrante i-a oferit ospătăriţei un bacşiş de 40 de dolari.

Seara care ar fi trebuit să fie una romantică s-a încheiat cu ruptura celor doi iubiţi. Înainte ca cei doi să părăsească incinta restaurantului, ospătăriţa a auzit o discuţie între ei. Tânărul a anunţat-o pe Angi că o părăseşte din cauza comportamentului absurd pe care l-a avut la restaurant.

Lucrătorii în domeniul alimentaţiei publice se confruntă de multe ori cu situaţii neplăcute. Unii clienţi sunt politicoşi, în timp ce, pe aţii, ospătarii nu doresc să îi mai întâlnească vreodată. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite