Criza din Ucraina favorizează dezvoltarea turismului sexual

Criza din Ucraina favorizează dezvoltarea turismului sexual

Pagina http://ukrainetohome.com/

Sex şi borş – asta oferă bărbaţii ruşi femeilor ucrainene care „vor să părăsească  Ucraina Bandera”, făcând referire la aşa-zisul curent fascist acuzat de mass-media ruse că oprimă populaţia rusofonă.

Site-ul nou-apărut Ukrainku V Kazhdyi Dom („O ucraineancă pentru fiecare cămin rus”) oferă utilizatoarelor din Ucraina să găsească condiţii de trai în „Patria Mamă”, puse la dispoziţie de bărbaţii ruşi.

În descrierea paginii tinerii ruşi „care locuiesc singuri în apartamente mari” sunt încurajaţi să arate solidaritate faţă de situaţia din Ucraina şi mai ales faţă de femeile ucrainene, salvându-le de tensiunea şi conflictele din ţară.

Contractul nescris între cele două părţi presupune ca femeile ucrainene să-şi arate recunoştinţa pentru generozitatea primită asigurând curăţenia locuinţei, gătit sau „a face sex de cel puţin cinci ori pe săptămână” cu proprietarul apartamentului.

Înainte de a intra în contact cu ucrainencele care şi-au creat cont pe site, bărbaţii ruşi trebuie să completeze un formular în care specifică sub ce formă doresc să fie „plătiţi” de către femeile ucrainene pentru spaţiul oferit în apartamentele lor. Astfel, femeile sunt notificate şi pot vedea pretenţiile „binefăcătorilor” de peste graniţă: „achiziţionarea” unei menajere, bucătărese şi/sau sclave sexuale, potrivit rezultatelor care decurg din înţelegerea încheiată între cele două părţi printr-o semnătură digitală.

Înainte de data lansării oficiale a site-ului, programată pentru 17 aprilie, administratorii site-ului au spus că existau deja 17 ucrainence care au găsit o nouă locuinţă în Rusia.

„Cred că voi rămâne în Rusia. Înainte mă gândeam să-mi găsesc o slujbă, dar acum pot trăi aici pe gratis – doar făcând curăţenie şi sex”, scrie o utilizatoare într-unul din comentariile postate pe site. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: