Crima care a şocat Germania. Cum şi-a anunţat un băiat colegii de şcoală că mama i-a omorât cinci fraţi. Femeia a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver / Getty Images / Lukas Schulze
FOTO Guliver / Getty Images / Lukas Schulze

Un oraş din vestul Germaniei a fost zguduit după ce poliţiştii au descoperit într-un apartament corpurile fără viaţă a cinci copii cu vârste de 1, 2, 3, 6 şi 8 ani. Forţele de ordine au fost alertate de mesajul unui copil către colegul său de clasă care s-a scuzat că nu poate ajunge la şcoală „din cauză că fraţii şi surorile mele sunt morţi”.

Din primele informaţii, se pare că mama copiilor i-ar fi otrăvit pe cei cinci. Potrivit unei surse din poliţie citate de RTL, mama s-ar fi folosit de pastile. Singurul supravieţuitor, un băiat de 11 ani, nu a fost rănit şi în prezent este în grija rudelor, au transmis poliţiştii.

Mama copiilor a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat în faţa unui tren, fiind salvată de pompieri. Cu toate astea, autorităţile au precizat că starea acesteia nu permite să fie intervievată de poliţişti.

„Presupunem că a fost comisă o crimă. Cum şi de ce s-a întâmplat încă nu putem spune sigur. În acest moment credem că mama de 27 de ani este cea responsabilă. Aceasta s-a aruncat în faţa unui tren în Dusseldorf şi are răni grave. În acest moment este tratată la spital”, a declarat Stefan Weiand, un purtător de cuvânt din poliţie, citat de The Sun.

RTL transmite că poliţiştii au încercat să-i resusciteze pe cei cinci copii, însă a fost în zadar şi că au rămas traumatizaţi de ce au descoperit.

Forţele de ordine au refuzat să confirme dacă mama copiilor i-a otrăvit cu pastile, relatează Bild. Cu toate astea, presa din Germania scrie că cei cinci nu aveau răni fizice pe corp şi că există în curs o investigaţie toxicologică.

Jurnaliştii germani mai scriu că mama a născut primul copil la 16 ani şi că mai apoi s-a despărţit de tatăl copiilor.

Primarul oraşului şi-a făcut apariţia la locul crimei şi a aprins o lumânare. Acesta a scris ulterior pe Facebook că este şocat şi că transmite condoleanţe celor apropiaţi familiei şi copiilor implicaţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite