Crimă şocantă în Germania. Un bărbat şi-a ucis soţia şi cei trei copii din cauza unui certificat verde fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un german şi-a omorât familia după ce a falsificat un certificat verde. Acesta a scris într-un mesaj de adio că falsul a fost descoperit şi că se temea că le vor fi luaţi copiii.

Poliţia a descoperit sâmbătă, 4 decembrie, trupurile a 2 adulţi de 40 de ani şi a trei copii, de 4, 8 şi 10 ani, într-o locuinţă din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. 

Toate victimele prezentau răni prin împuşcare, în casă fiind găsită şi o armă. Autorităţile au descoperit şi un bilet de adio, scris de bărbat, în care se preciza că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soţia sa. 

Angajatorul acesteia descoperise însă falsul, iar cei doi părinţi s-au temut că vor fi arestaţi şi că îşi vor pierde copiii, a explicat procurorul Gernot Bantleon.

Poliţia a descins la locuinţă după ce a fost alertată de martori care văzuseră trupurile fără suflare în casă, scrie Euronews.

Tragedia a avut loc într-o perioadă în care Germania înăspreşte restricţiile pentru a încerca să stăvilească un al patrulea val al epidemiei de COVID-19.

Începând din luna noiembrie, angajaţii trebuie să prezinte în Germania un certificat verde prin care să dovedească faptul că-s vaccinaţi, că au trecut prin boală sau că au un test PCR cu rezultat negativ.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite