Coronavirus în Genova, Italia 0

Un grup de patiseri de la Pasticceria Mangini 1876 Genova, una dintre cele mai vechi patiserii din Genova, Italia, a creat biscuiții Coronavirus, în încercarea de a conștientiza mai bine răspândirea virusului, și au vândut sute de bucăți în câteva zile. Patiserii au folosit ciocolată albă și marmeladă de portocale pentru a crea biscuiții cu aspect COVID-19, care s-au dovedit imediat extrem de populari publicului. Ideea i-a venit patiserului Gianluca Ceresa, 47 de ani, într-o perioadă în care virusul provoacă panică larg răspândită în Italia. FOTO Profimedia
Un grup de patiseri de la Pasticceria Mangini 1876 Genova, una dintre cele mai vechi patiserii din Genova, Italia, a creat biscuiții Coronavirus, în încercarea de a conștientiza mai bine răspândirea virusului, și au vândut sute de bucăți în câteva zile. Patiserii au folosit ciocolată albă și marmeladă de portocale pentru a crea biscuiții cu aspect COVID-19, care s-au dovedit imediat extrem de populari publicului. Ideea i-a venit patiserului Gianluca Ceresa, 47 de ani, într-o perioadă în care virusul provoacă panică larg răspândită în Italia. FOTO Profimedia

Imagini din aceeasi galerie

  • Un grup de patiseri de la Pasticceria Mangini 1876 Genova, una dintre cele mai vechi patiserii din Genova, Italia, a creat biscuiții Coronavirus, în încercarea de a conștientiza mai bine răspândirea virusului, și au vândut sute de bucăți în câteva zile. Patiserii au folosit ciocolată albă și marmeladă de portocale pentru a crea biscuiții cu aspect COVID-19, care s-au dovedit imediat extrem de populari publicului. Ideea i-a venit patiserului Gianluca Ceresa, 47 de ani, într-o perioadă în care virusul provoacă panică larg răspândită în Italia. FOTO Profimedia
citeste totul despre:

Distribuie imaginea

0 Comentarii

Sortare: Cronologic Dupa popularitate 0 comentarii in asteptare