Copil de trei luni sufocat de tatăl său, care i-a umplut gura cu şerveţele. De ce a recurs bărbatul la acest gest extrem

Copil de trei luni sufocat de tatăl său, care i-a
umplut gura cu şerveţele. De ce a recurs bărbatul la acest gest extrem

Alessio şi fratele său de 3 luni, Liam; Foto: CEN

Mama unui băieţel de 3 luni şi-a găsit fiul abia mai putând să respire, după ce tatăl acestuia i-a umplut gura cu şerveţele ca să nu mai plângă, relatează Mirror.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laura, mama lui Liam, a povestit cum şi-a salvat copilul, după ce l-a găsit încercând cu greu să respire. Femeia era în bucătărie, când copilul a început să plângă.

Se pare că tatăl băieţelului, Adem, i-a umplut gura copilului cu şerveţele pentru a se putea odihni. Bărbatul de 21 de ani a fost arestat pentru tentativă de omor.

Laura a mai spus că i-a cerut explicaţii soţului său, însă acesta a tratat-o cu indiferenţă. Aşa că a luat copilul şi a părăsit apartamentul lor din Essen, Germania. A mers la grădiniţă de unde l-a luat pe celălalt fiu al ei, Alessio şi s-a dus acasă la mama soţului. Ulterior, o prietenă a anunţat autorităţile.

Adem plecase acasă la un prieten, de unde a fost arestat mai târziu şi este anchetat pentru tentativă de omor şi abuz asupra copilului.

„Modul în care bărbatul a tratat situaţia arată că acesta ştia că băieţelul putea să moară. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la un an de închisoare”, a declarat avocata Arne Michels.

Adem mai are o condamnare pentru vătămare corporală gravă, fiind violent cu Laura, care a spus că în timpul sarcinii, bărbatul voia s-o forţeze să avorteze, iar o dată a strangulat-o până a leşinat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: