Consulatul român de la Munchen a început demersurile pentru a afla cetăţenia victimelor atacului din oraş

Consulatul român de la Munchen a început demersurile pentru a afla cetăţenia victimelor atacului din oraş

Atacul din Germania provoacă îngrijorare la MAE

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediului consulatului general al României la Munchen, a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii legate de circumstanţele atacului şi cetăţenia victimelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În prezent, Consulatul General al României la Munchen este în aşteptarea răspunsului din partea autorităţilor locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară de specialitate, dacă situaţia o va impune”, informează Ministerul Afacerilor Externe, potrivit news.ro
 
Pentru acordarea asistenţei consulare şi preluarea operativa a solicitărilor cetaţenilor români, sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al României la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcţioneaza în cadrul Ministerului Afacerilor Externe) şi telefonul de urgenţă al oficiului consular +49 1602087789.

Focuri de armă au fost auzite vineri într-un centru comercial din Munchen, în sudul Germaniei, unde are loc o amplă operaţiune a poliţiei. 20.44: Potrivit Reuters, ministrul bavarez de interne a confirmat la televiziunea germană NTV trei morţi.

Citeşte mai multe aici:

Împuşcături într-un mall din Munchen: Mai multe persoane au fost ucise VIDEO FOTO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările