Cine este noua iubită a lui Berlusconi, mai tânără cu 54 de ani decât el FOTO

Cine este noua iubită a lui Berlusconi, mai tânără cu 54 de ani decât el FOTO

Marta Fascina, noua iubită a fostului premier italian FOTO vanityfair.it

Fostul premier italian Silvio Berlusconi (83 de ani), cunoscut pentru escapadele sale sexuale în cursul faimoaselor petreceri „bunga bunga“, s-a separat oficial de Francesca Pascale, în vârstă de 34 de ani, pentru a începe o relaţie nouă cu o deputată şi fost manechin care încă nu a împlinit 30 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 12 ani de viaţă comună, Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale au decis să pună capăt relaţiei. Dar „rămân amici“, precizează partidul Forza Italia într-un comunicat preluat de AFP.

Francesca Pascale, care a mărturist într-un interviu că îi cerea în fiecare zi lui Berlusconi să se căsătorească cu ea, a fost luată prin surprindere de acest anunţ, susţine „La Repubblica“.

„Va rămâne mereu drag inimii mele. Îi urez tot binele din lume şi sper că va găsi pe cineva care va avea grijă de el aşa cum am făcut eu“, a reacţionat femeia, remarcată de Berlusconi când a fondat un fan-club în cinstea sa.

Francesca Pascale şi Silvio Berlusconi, pe vremurile când zâmbeau împreună Captură YouTube

Divorţat de două ori, Silvio Berlusconi şi-a găsit deja o nouă parteneră, mai tânără cu 54 de ani. Este vorba de un fost manechin, Marta Fascina. În vârstă de 29 de ani, Marta este acum deputată din partea Forza Italia, adică partidul lui Berlusconi.

Presa italiană a descoperit că Marta Fascina dormea de ceva timp în casa celui supranumit „Il Cavaliere“. Francesca Pascale a confirmat informaţia, susţinând că asta se întâmpla pentru ca Marta să fie disponibilă imediat în cazul unor urgenţe legată de muncă.

Noua dragoste a lui Berlusconi a devenit cunoscută odată cu publicarea unor fotografii în care fostul premier italian şi actuala deputată ies dintr-un hotel din Elveţia însoţiţi de câini. „Mă amuză să văd un membru al Parlamentului plimbându-mi câinele. Nu mă deranjează“, a comentat atunci Francesca Pascale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările