Cine este iubita lui Boris Johnson şi ce s-a întâmplat în casa lor din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carrie Symonds si Boris Johnson
Carrie Symonds si Boris Johnson

Fosta consilieră media a Partidului Conservator, Carrie Symonds, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, fiind implicată într-o relaţie cu fostul secretar britanic de Externe, Boris Johnson, care acum este preferatul pentru obţinerea funcţiei de prim-ministru al Marii Britanii.

Şefa pentru comunicare şi PR a renunţat să mai lucreze pentru sediul de campanie al Partidului Conservator în 2018 şi acum îşi susţine partenerul pentru funcţia de premier.

Carrie Symonds este o specialistă în relaţii publice, în vârstă de 31 de ani, şi este în prezent implicată într-o relaţie amoroasă cu Boris Johnson.

Un fost iubit al lui Symonds, Oliver Haste, a vorbit pentru Mail on Sunday despre relaţia tumultuoasă pe care a avut-o cu experta în PR: „Am descoperit că atunci când lucrurile erau bune cu Carrie, deveneau minunate, fantastice. Când vremurile erau tulburi, erau îngrozitoare. A fost o relaţie extrem de pasională. Şi nu mă refer la modul obscen, fizic. Ci în termeni de context emoţional – plin de emoţii. Ea aduce multă intensitate relaţiilor, fie că sunt romantice sau de prietenie. Acea pasiune poate să se întoarcă împotriva ta când Carrie nu e mulţumită de tine“.

Descrisă ca fiind o figură populară la Westminster, tânăra specialistă în relaţii publice a participat în mod regulat la evenimentele conservtorilor, în timp ce era şefă a departamentului de comunicare al partidului.

Symonds a lucrat pentru actualul ministru de Interne Sajid David, precum şi pentru John Whittingdale, în timpul mandatului său ca secretar al Culturii.

După un rol scurt de consilieră în comunicare pentru parlamentarul conservator Zac Goldsmith, ea a fost numită în rolul strategic de şefă a departamentului de comunicare al Partidului Conservator.

În timpul perioadei de opt ani cât a îndeplinit această funcţie, ea a lucrat cu membri conservatori importanţi, ca Michael Gove şi Amber Rudd.

Symonds şi-a dat demisia în august 2018, înainte să se angajeze ca specialistă PR pentru programul Vibrant Oceans de la Bloomberg.

Vineri, a fost chemată poliţia la apartamentul pe care Carrie îl împarte cu Boris, din Camberwell, în sudul Londrei. Potrivit „The Guardian“, femeia i-ar fi strigat lui Johnson: „Dă-te de pe mine“ şi „ieşi din apartamentul meu“. Un vecin care a auzit ţipete şi zgomote de farfurii sparte la scurt timp după miezul nopţii, a sunat la numărul de urgenţă 999.

Un prieten al cuplului a declarat pentru MailOnline că zvonurile potrivit cărora Johnson şi iubita sa s-au despărţit sunt rău intenţionate şi nu au legătură cu adevărul, precizând că fostul ministru de Externe, în vârstă de 55 de ani, plănuieşte să se căsătorească cu iubita sa „imediat ce se va găsi momentul potrivit“, odată ce divorţul de a doua sa soţie, Marina Wheeler, va fi finalizat. „S-au spus multe lucruri false despre relaţia lor. Adevărul este că se iubesc unul pe celălalt foarte mult şi vor să se căsătorească cât de curând se găseşte un moment bun. Boris are ochi doar pentru Carrie şi ea este total fermecată de el“.

O înregistrare cu incidentul de vineri a fost predată poliţiei şi publicaţiei „The Guardian“ de către vecinul care a şi chemat autorităţile, Tom Penn. Acesta din urmă a declarat că a chemat autorităţile pentru că era îngrijorat de bunăstarea celor implicaţi în altercaţie“.

Însă surse apropiate de Johnson şi iubita sa suţin că cei doi sunt furioşi de acest rezultat, precizând că este vorba despre un atac motivat politic, venit din partea vecinilor „ostili“ de stânga, care în mod repetat au întrecut măsura. Totodată,  prieteni ai celor doi au spus pentru „The Sun“ că Boris şi Carrie au simţit, în ultima vreme, o presiune imensă din cauza campaniei pentru şefia Partidului Conservator.

„Ultimele şase săptămâni au fost deosebit de grele pentru amândoi. Au avut o serie de certuri, problemele atingând punctul culminant, evident, joi. Dar au fost aproape de o despărţire la începutul acestei luni“. Se pare că Johnson are dificultăţi şi cu despărţirea de soţia sa, pe care o consideră foarte dureroasă, potrivit unor surse citate de Mirror. Conservatorul este căsătorit cu Marina Wheller, mamă a patru dintre copiii săi, de 25 de ani. Anul trecut, cei doi au anunţat că încep procedurile de divorţ, după ce femeia l-a acuzat că a înşelat-o.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite