Cele mai multe decese într-o zi în Marea Britanie: 938. Starea de sănătate a lui Boris Johnson „se ameliorează“

Cele mai multe decese într-o zi în Marea Britanie: 938. Starea de sănătate a lui Boris Johnson „se ameliorează“

IFOTO Getty Images

Regatul Unit a înregistrat 938 de morţi din cauza noului tip de coronavirus în ultimele 24 de ore, un record, totalul deceselor ajungând la peste 7.000, a indicat Ministerul Sănătăţii, potrivit AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

În total, Covid-19 a ucis 7.097 de persoane în Regatul Unit şi a contaminat oficial 60.733 de oameni, potrivit acestui bilanţ. 
 
Starea de sănătate a premierului britanic Boris Johnson, contaminat de Covid-19 şi internat la Terapie Intensivă de luni "se ameliorează", a anunţat ministrul de Finanţe miercuri în cadrul conferinţei de presă. 
 
Liderul conservator, aflat de patru zile în spital, este tot la secţia ATI dar situaţia sa "se îmbunătăţeşte", poate "să se aşeze pe pat" şi "vorbeşte" cu cadrele medicale, a declarat ministrul Rishi Sunak.

Marea Britanie urmează să revizuiască restricţiile împotriva epidemiei, dar este prea devreme să fie luată în considerare relaxarea lor, întrucât nu a fost atins vârful epidemic, potrivit ministrului britanic al sănătăţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: