Cel mai ghinionist traficant: I-a oferit "marfă", prin SMS, Procurorului Statului Indiana

Cel mai ghinionist traficant: I-a oferit

Acesta este ghinionistul dealer de droguri, Shawn P. Means sursa: krqe.com

Un dealer de substanţe stupefiante din Indiana (S.U.A.) a greşit numărul unui client de-al său, trimiţând mesajul în care oferea droguri Procurorului de Stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un vânzător de droguri din Martinsville, un oraş din Indiana (S.U.A.), se poate considera, pe drept cuvânt, cel mai ghinionist infractor. Bărbatul, dorind să-i trimită un SMS unui client fidel, a greşit numărul, trimiţând mesajul însuşi Procurorului de Stat, Courtney Swank, informează Telecinco. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru trafic şi posesie de substanţe stupefiante, conform "Huffington Post".


Procurorul a pus mesajele la dispoziţia departamentului de poliţie din localitate şi un detectiv a "descifrat" SMS-urile scrie în jargonul vânzătorilor de droguri.

Procurorul, cu ajutorul Poliţiei, l-a contactat pe dealer şi a stabilit o întâlnire cu acesta. Poliţiştii l-au prins, astfel, şi l-au arestat. În momentul reţinerii Shawn P. Means avea asupra lui un recipient cu pastile de clorhidrat de metadonă de 10 miligrame şi o pilulă de oxicodonă sau Roxys, cum se mai numeşte pe piaţa drogurilor. Totodată, avea la el 96 de dolari în bancnote.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Morgan, unde a fost examinat înainte de a fi trimis în arest.

Citeşte pe adevarul.es cum "sunau" mesajele trimise din greşeală de traficant procurorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările