Cazul Johnny Depp. Defăimare sau manipulare?

Recent, o instanţă britanică, Înalta Curte din Londra, l-a găsit vinovat pe actorul Johnny Depp de abuz şi violenţă domestică asupra fostei sale soţii, actriţa Amber Heard, pe care ar fi bătut-o de cel puţin paisprezece ori, în perioada în care au format un cuplu, iar probele administrate au determinat instanţa să le considere „în mod substanţial adevărate”.
Deși în mare sînt de acord cu argumentele dvs. în cazul Johnny Depp, mi se pare că în finalul articolului pledați împotriva principiului egalității în fața legii, încercînd să înclinați aprioric balanța justiției în favoarea femeii, în baza unui presupus păcat originar al tuturor bărbaților. Cred că experiența personală pe care vă bazați în argumentație este afectată de faptul că, presupun, majoritatea clienților dvs. în cazurile de divorț sînt femei, ceea ce duce la o percepție unilaterală și subiectivă a realității. Chiar dacă, în multe cazuri de divorț, una dintre cauze este comportamentul abuziv al soțului, acest lucru trebuie demonstrat de fiecare dată, nu prezumat. Apoi, sintagma asta „să educăm judecătorii” venind din partea unei avocate direct interesate e de-a dreptul degradantă, ca să nu zic mai mult.
Autorul articolului este femeie, deci se explică înverşunarea, doar se ştie că toţi bărbaţii sunt porci. Este foarte posibil ca doamna avocat să fi trecut printr-un divorţ urât, de aici şi subiectivismul ei. Sau poate că şi doamna este narcisistă, ca J. Depp.
Un comentariu rezonabil si punctual.
asta e tare! fokerul, si cica e neutru si obiectiv in exprimare ... hahahahahahaha