Caz tulburător în Franţa. Cadavrul unei fetiţe de opt ani, găsit după şase luni de la dispariţie. Un fost militar a recunoscut crima

Caz tulburător în Franţa. Cadavrul unei fetiţe de opt ani, găsit după şase luni de la dispariţie. Un fost militar a recunoscut crima

Locul găsirii lui Maelys de Araujo FOTO AFP

Una dintre cele mai misterioase dispariţii din Franţa este pe cale de a fi desluşită. Procurorii au anunţat descoperirea cadavrului unei feiţe de 8 ani ani care  nu a mai fost văzută din noaptea de 26 spre 27 august anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circumstanţele dispariţiei unei fetiţe de opt ani, un caz care îi intrigă pe francezi de şase luni încoace, sunt pe cale de a fi deşluşite. Un fost militar a confirmat moartea ei şi a dat indicii despre locul în care i-a ascuns cadavrul.

După luni de tăcere în cazul dispariţiei lui Maëlys de Araujo, fostul militar Nordahl Lelandais a vorbit şi a dat informaţii despre circumstanţele producerii acestei fapte.

Inculpat pentru răpirea şi uciderea fetiţei, care a dispărut în cursul nopţii de 26 spre 27 august anul trecut, în timpul unei nunţi, Nordahl Lelandais a recunoscut că a ucis-o, dar a susţinut că totul s-a întâmplat involuntar.


Maëlys de Araujo FOTO AFP

Urmând indiciile date de inculpat, poliţiştii au găsit un cadavru într-o zonă muntoasă din comuna Saint-Franc, în departamentul Savoie. Comuna Saint-Franc este situată la aproximativ 15 kilometri de Pont-de-Beauvoisin, în Isère, locul unde a dispărut micuţa Maëlys.

Nordahl Lelandais a acceptat să vorbească după ce analizele efectuate pe urmele de sânge găsite în maşina sa arată că acestea aparţin lui Maëlys de Araujo. În plus, mama fetiţei a recunoscut-o în camerele care au surprins momentul în care fostul militar o urca în maşina sa.

Nordahl Lelandais FOTO Nice Matin

În vârstă de 34 de ani, Nordahl Lelandais este acuzat totodată de uciderea caporalului Arthur Noyer, în aprilie anul trecut.

citeste totul despre: