Caz şocant: tatăl candidatei de 19 ani la titlu de Miss Franţa, dispărută de acasă pe 14 iulie, găsit spânzurat

Caz şocant: tatăl candidatei de 19 ani la titlu de Miss Franţa, dispărută de acasă pe 14 iulie, găsit spânzurat

Allison Benitez, în vârstă de 19 ani, a dispărut de acasa împreună cu mama sa, pe 14 iulie FOTO AFP

Franţa este zguduită de misterul candidatei de 19 ani la titlul de Miss Franţa, dispărută împreună cu mama sa de trei săptămâni de acasă, al cărei tată a fost găsit spânzurat în luni seară. Francisco Benitez, tatăl fetei, era un fost ofiţer din Legiunea Străină franceză, conform anchetatorilor din cazul dispariţiei celor două femei.

Alisson, în vârstă de 19 ani şi mama sa, Marie-Josee Benitez, de 53 de ani, au dispărut pe 14 iulie fără urmă, dintr-un orăşel aflat în sud-vestul Franţei. Allison urma să participle în concursul Miss Roussillon, pe 11 august, concursul regional care precede Miss Franţa. Comitetul concursului a declarat că „bruneta înaltă era cea mai motivată candidată“.

FOTO AFP

După dispariţie, tatăl le-a declarat anchetatorilor că femeile şi-au luat bagajele şi l-au anunţat că pleacă în oraşul apropiat Toulouse. Însă de atunci, telefoanele lor mobile au fost închise şi nici un ban nu a fost cheltuit din conturile lor.

Vineri, autorităţile au demarat o anchetă în cazul dispariţiei celor două femei, iar procurorul dosarului, Lenormand, a declarat că se „aşteaptă la ce este mai rău“.

Tatăl fetei, un spaniol naturalizat, a lăsat în urma sa o scrisoare de adio şi un video, şi le-a trimis emailuri părinţilor săi, şefilor şi prietenilor, spunând că nu poate suporta suspiciunile ce planează asupra lui, că este nevinovat şi îşi iubeşte foarte mult fata.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: