Cartea despre viaţa la Elysée a făcut-o milionară pe Valérie Trierweiler

Cartea despre viaţa la Elysée a făcut-o milionară pe Valérie Trierweiler

Francois Hollande şi Valerie Trierweiller, pe vremea când formau un cuplu

Valérie Trierweiler, fosta parteneră de viaţă a preşedintelui francez, François Hollande, a devenit milionară graţie cărţii în care povesteşte despre viaţa ei la Elysée şi care acum a devenit best-seller în Franţa .

Ştiri pe aceeaşi temă

În doar 16 de zile de când a fost scoasă la vânzare, cartea fostei prime doamne a Franţei s-a vândut în 442.000 de exemplare, potrivit editorului. Valerie Trierweiler a câştigat deja 1,3 milioane de euro graţie cărţii sale , intitulată „Mulţumesc pentru acest moment“, scrie „Le Figaro“.

Iniţial, cartea a fost tipărită în 200.000 de exemplare de editura Les Arenes. Ulterior, a fost comandat un tiraj suplimentar de 270.000 de cărţi. Până acum au fost vândute 442.000 de bucăţi, iar viteza de vânzare a depăşit recordul din Franţa.

Fiecare exemplar din această carte, care prezintă experienţa fostei partenere de viaţă a preşedintelui francez, Valérie Trierweiler, la Palatul Elysee şi legătura sa cu François Hollande s-a vândut cu 20 de euro.

Un asemenea succes este rar în Franţa. Doar câţiva autori de succes, cum ar fi Amélie Nothomb şi-au putut permite un prim tiraj de 200.000 de exemplare pentru un roman. Iar startul vânzărilor a fost de trei ori mai puternic decât recordul anterior detinut de „Fifty Shades of Grey“, best-seller mondial al britanicei  E.L. James.

Relaţia dintre Valerie Trierweiler şi François Hollande s-a încheiat în urma unor dezvăluiri ale revistei Closer despre legătura şefului statului cu actriţa Julie Gayet.

f

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările