Burger King recunoaşte că a folosit carne de cal în burgeri

Burger King recunoaşte că a folosit carne de cal în burgeri

Reprezentanţii Burger King susţin că vina aparţine exclusiv furnizorului

Lanţul de restaurante fast-food Burger King a recunoscut că unii burgeri de tip Whooper, produşi într-o fabrică a unui procesator de carne din Irlanda, au fost contaminaţi cu carne de cal.


Reprezentanţii lanţului au declarat că, în urma testelor efectuate, au descoperit „urme foarte mici” de ADN cabalin, transmit publicaţia britanică „The Guardian”. 

Un scandal internaţional a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, după ce în mai multe magazine din Marea Britanie şi din Irlanda a fost descoperită carne de vită contaminată cu ADN cabalin. 

Acum, retailerii care au comercializat produsele susţin că vina aparţine exclusiv furnizorilor. „Furnizorii noştri ne-au dezamăgit, aşa că şinoi v-am dezamăgit pe voi”, a declarat Diego Beamonte, vicepreşedinte global pentru calitate al Burger King. 

Lanţul susţine însă că niciunul dintre produsele retrase din restaurante şi testate nu a fost contaminat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: