Boris Johnson rămâne fără miniştri. Două noi demisii în Guvernul britanic

Boris Johnson rămâne fără miniştri. Două noi demisii în Guvernul britanic

FOTO EPA-EFE (Arhivă)

Ministrul britanic pentru Copii şi Familie, Will Quince, şi Laura Trott, asistenta ministrului britanic pentru Transporturi, şi-au anunţat demisia pe fondul unui nou val de scandaluri care afectează Guvernul premierului Boris Johnson, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi noi membri ai Guvernului britanic şi-au anunţat demisia, miercuri, a doua zi după anunţul demisiei surprinzătoare a ministrului Sănătăţii, Sajid Javid, şi a ministrului Finanţelor, Rishi Sunak. Astfel, puterea premierului britanic Boris Johnson pare a fi şi mai slăbită, în contextul implicării sale într-un val de scandaluri.
 
Ministrul britanic pentru Copii şi Familii, Will Quince, şi-a anunţat demisia, pe motiv că nu a avut „de ales” după ce a repetat „cu bună-credinţă” în presă elementele furnizate de serviciile premierului, „care s-au dovedit a fi inexacte”.
 
De asemenea, Laura Trott a demisionat din postul de asistent al ministrului Transporturilor, considerând că încrederea a fost „pierdută”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările