Boris Johnson promite măsuri împotriva aleşilor britanici după ce s-au descoperit urme de droguri în clădirea parlamentului

Boris Johnson promite măsuri împotriva aleşilor britanici după ce s-au descoperit urme de droguri în clădirea parlamentului

Palatul Westminster FOTO EPA-EFE

Preşedintele Camerei Comunelor a avertizat că va notifica poliţia după ce s-au descoperit dovezi ale consumului de droguri de mare risc în Parlamentul Britanic. Palatul Westminster ar putea apela la câini adulmecători pentru a detecta substanţele interzise, relatează Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

11 locuri din cele 12 testate în clădirea Parlamentului britanc au ieşit pozitive la cocaină, inclusiv o baie din apropierea biroului premierului şi al ministrului de interne. De asemenea, s-au depistat urme de droguri de clasă A şi la Portcullis House, unde se află majoritatea birourilor parlamentare.
 
Dovezile consumului de droguri au fost descoperite în locuri unde nu au acces decât aleşii britanici sau vizitatorii lor însoţiţi.
 
„Camera Comunelor are o istorie lungă de utilizare a câinilor sniffer pentru a detecta explozivi. S-ar putea ca acum să fim obligaţi să lărgim gama de câini sniffer… pentru a-i include pe cei care pot detecta droguri”, a spus deputatul conservator Charles Walker., preşedintele comisiei administrative din Camera Comunelor.
 
Premierul britanic Boris Johnson a promis măsuri împotriva celor care consumă droguri recreaţional şi care consideră că sunt vinovaţi doar de infracţiuni inocente fără victime, în timp ce stimulează traficul de droguri în Marea Britanie.
 
„Nu aş vrea să-i încadrez în stereotipuri dar mă refer la drogurile recreaţionale. Aceşti oameni se gândesc că nu fac rău nimănui.Nu este însă aşa. Ţara e plină de victime. Vom lua în considerare mijloace de penalizare. Lucruri care să le încurce vieţile precum lipsirea de paşaport sau carnete de conducere”, a spus el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările