Boris Johnson, dezvăluiri din intimitatea sa: obiceiul matinal „total neobişnuit“ al premierului britanic

Boris Johnson, dezvăluiri din intimitatea sa: obiceiul matinal „total neobişnuit“ al premierului britanic

Căţeluşul Dilyn, prezentat lumii de către Carrie Symonds, partenera de viaţă a lui Boris Johnson FOTO Twitter @carriesymonds

De când l-a adoptat pe Dilyn, un căţeluş Jack Russell rămas fără stăpân, Boris Johnson şi-a făcut o rutină matinală catalogată „total neobişnuită“ de o publicaţie britanică. Mai exact, îşi plimbă patrupedul îmbrăcat doar în boxeri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă preşedintele american Donald Trump obişnuieşte în fiecare dimineaţă să posteze mesaje pe Twitter, reţeaua sa de socializare preferată, Boris Johnson preferă să iasă în grădina Downing Street 10 şi să-şi plimbe căţeluşul de numai trei luni adoptat recent de la un adăpost din Ţara Galilor.

Într-un interviu oferit recent Mail on Sunday, el mărturisit că adoarme noaptea citind poezii şi se dezmorţeşte dimineaţa împreună cu Dilyn, pe care îl supraveghează pe gazon purtând boxerii la vedere.

Potrivit lui Johnson, în timp ce Dilyn se plimbă, el se gândeşte la ce urmează să facă şi se menţine totodată în formă.

O rutină matinală „total neobişnuită“ pentru un premier, scrie The Mirror.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, i-a succedat Theresei May la Downing Street 10 cu gândul de a-şi scoate ţara din UE la 31 octombrie, cu sau fără un acord.

Deocamdată planurile sale sunt date peste cap, parlamentarii britanici forţându-l printr-o lege să amâne cu cel puţin trei luni Brexitul dacă nu reuşeşte să ajungă la un acord de ieşire cu UE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: