Bilanţ nou: 57 de persoane au murit şi alte 109 au fost rănite în atacul din gara Kramatorsk, spune administraţia militară regională din Doneţk

Bilanţ nou: 57 de persoane au murit şi alte 109 au fost rănite în atacul din gara Kramatorsk, spune administraţia militară regională din Doneţk

Şeful administraţiei militare regionale Doneţk a declarat duminică că numărul morţilor în urma unui atac cu rachete ruseşti asupra gării din Kramatorsk, Ucraina, a crescut la 57, potrivit CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi, 10 aprilie, ora 11.00 dimineaţa, totalul este de 57 de morţi şi109 de răniţi”, a spus Pavlo Kyrylenko.
 
 „Cei cu răni uşoare auî putut merge acasă, iar cei care au fost grav răniţi au fost transportaţi în regiuni sigure şi li se acordă ajutorul necesar”, a mai spus oficialul. 
 

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, declara că va fi „extrem de greu” pentru negociatorii ucraineni să se gândească măcar la negocieri cu Rusia, după atacul cu rachete care a vizat Gara din Kramatorsk (estul Ucrainei) şi după atrocităţile comise în oraşul Bucea (în apropiere de Kiev).

Preşedintele Joe Biden a spus despre acest atac că este o atrocitate oribilă a Rusiei care a lovit civili ce încearcă să plece în locuri sigure. 
 
„Atacul asupra unei gări ucrainene este încă o atrocitate oribilă a Rusiei, ce loveşte civili care încercau să evacueze şi să ajungă în locuri sigure”, a declarat preşedintele american Joe Biden. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările