Berlusconi, atacat la Milano - Revista presei internaţionale

Berlusconi, atacat la Milano - Revista presei internaţionale

Silvio Berlusconi a fost lovit cu pumnul în faţă

Presa internaţională de astăzi scrie despre incidentul de la Milano în centru cărui s-a aflat premierul italian, Silvio Berlusconi. În cursul unui miting, premierul a criticat formaţiunile de stânga, acuzându-le că seamănă "ura şi invidie", atacând guvernul prin canale media. După discurs, premierul a fost lovit în faţă.

Berlusconi, atacat la Milano. Premierul italian, Silvio Berlusconi a fost lovit în faţă la o manifestaţie politică de la Minalo, notează BBC. Un video postat pe site-ul BBC îl arată pe Berlusconi cu sânge pe faţă, în timp ce este transportat de la locul incidentului. În urma asaltului, premierul italian s-a ales cu doi dinţi sparţi, o fractură minoră la nas şi buza spartă. Agresorul s-a folosit, aparent, de un suvenit de la catedrală. Berlusconi a încercat să îi asigure pe susţinătorii săi că se simte bine, dar a fost dus la spital pentru o serie de teste.

Silvio Berlusconi, lovit în faţă. De-a lungul timpului, Silvio Berlusconi a primit mai multe lovituri, însă până astăzi nicio o persoană nu l-a lovit la propriu. Aceste lucruri s-au schimbat la Milano, când premierul italian a fost lovit în faţă şi pus la pământ de un bărbat, care s-a folosit de propriul pumn sau de un suvenir miniatural metalic de la Domul din Milano, potrivit The Guardian. Berlusconi semna autografe şi strângea mâini la câteva minute după discursul său în faţa Domului, când a fost lovit în faţă.

Premierul italian lovit la un miting. Premierul italina Silvio Berlusconi va sta în spital peste noapte după ce a fost lovit în faţă la un mitig în Milano. Poliţia milaneză interoghează un bărbat cu istorie medicală în privinţa bolilor mintale în legătură cu atacul, care l-a lăsat pe omul politic în vârstă de 73 de ani sângerând. Premierul a făcut o tomografie la spitalul San Raffaele, iar medicul său personal, Alberto Sangrillion, a recomandat mai multe teste, potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt, Paolo Buonaiuti, citat de CNN.

Premierul italian Silvio Berlusconi a fost lovit în faţă. Poliţiştii milanezi au declarat, sub condiţia anonimatului, că premierul era conştient şi nu a fost rănit grav. Aceştia au mai spus că agresorul s-a folosit de o statuie de la Domul din Milano, însă nu au putut spune şi din ce material era realizată statuia. "Vom vedea ce vor spune doctorii mâine dimineaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al premierului, citat de AP. Acesta atac a venit într-un moment dificil pentru Berlusconi, care se află în mijlocul unui scandal sexual.

Agresorul are un aer complet buimac. Bărbatul care l-a agresat duminică seara, la Milano, pe şeful guvernului italian Silvio Berlusconi este sub tratament medical de 10 ani pentru tulburări mentale, indică agenţia Xinhua. Agresorul - Massimo Tartaglia a fost transferat la prefectura poliţiei. În imaginile transmise de televiziune, el are un aer complet buimac în timp ce poliţiştii îl transportă protejându-l de mulţimea mânioasă. Preşedintele Republicii, Giorgio Napolitano, a condamnat imediat "cu fermitate acest gest grav de agresiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: