Băieţelul dat dispărut în Barcelona, pentru care bunicul său a cerut ajutor pe Facebook, este unul dintre cei 13 morţi în urma atentatului de pe Las Ramblas

Băieţelul dat dispărut în Barcelona, pentru care bunicul său a cerut ajutor pe Facebook, este unul dintre cei 13 morţi în urma atentatului de pe Las Ramblas

Julian Cadman, un băieţel în vârstă de şapte ani, dat dispărut în urma atentatului care a avut loc joi la Barcelona, se numără printre cei 13 oameni ucişi în atacul terorist din metropola catalană, a anunţat Biroul spaniol pentru Persoane Dispărute, după ce sâmbătă presa spaniolă a scris că ar fi fost găsit într-un spital, informează Sky News, potrivit News.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile spaniole nu au oferit detalii suplimentare despre băiatul care avea dublă cetăţenie, australiană şi britanică, şi pentru găsirea căruia bunicul său ceruse ajutor pe Facebook. Julian Cadman se afla la Barcelona împreună cu mama sa, pentru a participa la o nuntă. Femeia a fost grav rănită în atacul terorist de pe Las Ramblas.

Tatăl copilului nu a putut pleca din Sydney, Australia, pentru a participa la nuntă, dar, după atentatul de joi, bărbatul a plecat în Spania pentru a-şi găsi fiul.

Atentatul de joi de la Barcelona s-a soldat cu 13 morţi, iar o altă persoană a murit în urma atacului din Cambrils. Peste 100 de oameni au fost răniţi.

Poliţia spaniolă îl caută încă, duminică, pe şoferul furgonetei care a intrat joi în mulţime în zona turistică Las Ramblas, din Barcelona. Suspectul, identificat de presa spaniolă drept Younes Abouyaaqoub, de origine marocană, ar fi încă în viaţă, a anunţat poliţia spaniolă citată de BBC News.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: