„Atenţie la blonde!“: un nou tip de înşelătorie pe străzile din Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
blonde

Hoţii recurg la o tehnică nouă pentru a goli buzunarele turiştilor chinezi care vin în capitală franceză cu o mulţime de bani: „blonde frumoase“ se apropie de aceştia şi le câştigă încrederea, apoi îi lăsă cu buzunarele goale , avertizează ambasada chineză în Franţa.

Reprezentanţa diplomatică a Chinei a avertizat în mod oficial faţă de acestă nouă tehnică de furt din buzunare în Paris: "Atenţie la blondele frumoase din Paris", avertizează într-un comunicat ambasada şi dă şi un exemplu.

Un „turist chinez care s-a rătăcit pe Champs-Elysees a fost abordat de o blondă drăguţă şi l-a lăsat fără telefon mobil şi portofel", informează Franceinfo într-un reportaj. „Acesta este un truc nou folosit de hoţi pentru a-i fura pe turiştii chinezi care sunt cunoscuţi pentru că vizitează capitala Franţei având o mulţime de bani asupra loc“.

Ultimul act violent împotriva turiştilor chinezi a avut loc acum doi ani, când un grup de turişti „au fost atacaţi cu gaze lacrimogene“.

Cu toate acestea, numărul turiştilor chinezi nu pare să scadă în Paris: „ Mai mult de un milion au vizitat capitala Franţei anul trecut,  de patru ori mai mulţi faţă de acum zece ani “, notează Franceinfo .

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite