Atentate teroriste la Paris. Anchetatorii francezi l-au identificat pe cel de-al treilea kamikaze din comandoul de la Bataclan

Atentate teroriste la Paris. Anchetatorii francezi
l-au identificat pe cel de-al treilea kamikaze din comandoul de la Bataclan

Foued Mohamed Aggad, al treilea kamikaze de la Bataclan FOTO Le Parisien

Al treilea şi ultimul membru al comandoului care a luat cu asalt sala de concerte Bataclan din Paris, la 13 noiembrie, a fost identificat, acesta fiind un cetăţean francez care făcea parte dintr-un grup de tineri provenind dintr-un cartier muncitoresc din La Meinau, din Strasbourg, în nord-estul Franţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au reuşit să-l identifice pe cel de-al treilea kamikaze de la Bataclan. Acesta este Foued Mohamed Aggad, un tânăr jihadist de 23 de ani originar din Strasbourg, relatează presa franceză, potrivit Agerpres.

Activitatea legiştilor a fost uşurată de mărturiile apropiaţilor bărbatului care au făcut posibilă identificarea acestuia, la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, în 2013 jihadistul ar fi plecat în Siria împreună cu fratele său şi cu un grup de prieteni. Fratele lui Foued a fost reţinut imediat după ce s-a întors din Siria, în martie 2014.

Nouăzeci de persoane au murit în urma luării de ostatici de la Bataclan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările