AP: Moussa Oukabir a fost ucis vineri dimineaţa la Cambrils, afirmă un reprezentant sindical al Gărzii Civile

AP: Moussa Oukabir a fost ucis vineri dimineaţa la Cambrils, afirmă un reprezentant sindical al Gărzii Civile

Moussa Oukabir FOTO Heavy.com

Moussa Oukabir, unul dintre principalii suspecţi în atentatele cu maşini de la Barcelona şi Cambrils, a fost ucis de poliţişti vineri dimineaţa, a declarat vineri seara că i-au spus colegi de-ai săi un reprezentant al unui sindicat al poliţiei spaniole, relatează The Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presa spaniolă scrie, de asemenea, că Oukabir, a fost ucis şi susţine că el a fost şoferul camionetei care a intrat joi după-amiaza în pietoni, la Barcelona, a ucis 13 oameni şi a rănit alţi 120.

Un purtător de cuvânt al poliţiei catalane a declarat că autorităţile investigau dacă şoferul camionetei de la Barcelona a fost ucis, dar nu a spus că ar fi vorba despre Oukabir.

Acest reprezentant al sindicatului Gărzii Civile, o forţă de poliţie militarizată, a declarat pentru The Associated Press că nişte colegi de-ai săi i-au confirmat că Oukabir este unul dintre cei cinci suspecţi ucişi de poliţia catalană vineri dimineaţa în atacul cu o maşină în staţiunea Cambrils.

Potrivit acestei surse, Oukabir este unul dintre cei patru suspecţi pe numele căruia un tribunal a emis un mandat de arestare.

Moussa Oukabir ar fi fratele mai mic al lui Driss Oukabir, unul dintre cei patru bărbaţi arestaţi după atacuri.

Oficialul citat a făcut aceste declaraţii sub protecţia anonimatului deoarece nu a fost autorizat să divulge aceste informaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: