Amedy Coulibaly a fost înmormântat în regiunea pariziană

Amedy Coulibaly a fost înmormântat în regiunea pariziană

Corpul lui Coulibaly, care a fost luat de la instututul medico-legal din Paris în cursul dimineţii, a fost înhumat în partea musulmană a cimitirului din Thiais

Cel de-al treilea autor al atentatelor de la Paris, Amedy Coulibaly, care a ucis o poliţistă şi patru ostatici evrei la un magazin cu specific evreiesc, a fost înmormântat vineri dimineaţă la Thiais, în regiunea pariziană, au declarat surse citate de AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corpul lui Coulibaly, care a fost luat de la instututul medico-legal din Paris în cursul dimineţii, a fost înhumat în partea musulmană a cimitirului din Thiais, unul dintre cele mai mari din jurul capitalei franceze, după ce statul Mali, de unde este originară familia acestuia, a refuzat să primească trupul jihadistului.

Ceilalţi doi autori ai atentatelor jihadiste de la Paris, fraţii Cherif şi Said Kouachi, care au ucis 12 persoane în atacul de la redacţia revistei satirice Charlie Hebdo, au fost înmormântaţi săptămâna trecută la Gennevilliers şi, respectiv, la Reims.

Potrivit legislaţiei franceze, este necesar ca rudele unui defunct să ceară autorizarea de înmormântare primarului comunei în care se află cimitirul pe care l-au ales. Primarii nu pot să refuze atunci când este vorba despre locul de reşedinţă sau în cazul în care în localitatea respectivă există un cavou al familiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: