Alegeri prezidentiale în Ucraina. Dezbaterea electorală între Poroşenko şi Zelenski ar urma să aibă loc pe 19 aprilie

Alegeri prezidentiale în Ucraina. Dezbaterea electorală între Poroşenko şi Zelenski ar urma să aibă loc pe 19 aprilie

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko şi contrcandidatul său Volodimir Zelenski

Echipa electorală a preşedintelui Petro Poroşenko a anunţat că a acceptat împreuna cu echipa contracandidatului său Volodimir Zelenski să aibă loc o dezbatere publică pe stadionul Olimpic de la Kiev, pe data de 19 aprilie. O înţelegere în acest sens a fost semnată în această dimineaţă, după cum a anunţat Oleh Medvedev, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Poroşenko.

 
Petro Poroşenko dorise iniţial ca dezbaterea faţă în faţă înaintea turului doi de scrutin să aibă loc pe data de 14 aprilie, dar contracandidatul său nu s-a prezentat, astfel încât a fost doar un miting electoral al lui Poroşenko.
 
Un grup de 20 de publicaţii ucrainene i-au trimis o scrisoare deschisă actorului de comedie Volodimir Zelenski , cerându-i să nu mai ignore presa şi să răspundă unor importante întrebări legate de cum vede viitorul Ucrainei şi politica externă.
 
Potrivit sondajelor de opinie, Zelenski pare să aibă un avans confortabil faţă de preşedintele Poroşenko înainte de turul doi de scrutin ce va avea loc duminică, 21 aprilie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: