Al 50-lea Forum Economic Mondial. Preşedintele Serbiei este deranjat de delegaţia americană: „Au ocupat tot Davosul“

Al 50-lea Forum Economic Mondial.
Preşedintele Serbiei este deranjat de delegaţia americană: „Au ocupat tot
Davosul“

Aleksandar Vucici la Klosters, Elveţia FOTO Instagram

Preşedintele sârb Aleksandar Vucici are un nou motiv de dispută cu Statele Unite. Sosit la Forumul Economic Mondial de la Davos, în Elveţia, liderul de la Belgrad a acuzat delegaţia americană că l-a forţat să se cazeze în altă parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Vucici anunţă că nu a avut loc la Davos din cauza delegaţiei americane, fiind nevoit să se cazeze la 20 de kilometri distanţă de locul desfăşurării reuniunilor.

„Americanii au ocupat tot Davosul şi ne aflăm la Klosters, la 20 de kilometri de Palatul Congreselor“, spune preşedintele sârb.

În ciuda micilor nemulţumiri găsite în Elveţia, el dă asigurări că este pregătit să lupte pentru aducerea unor investitori în ţara sa.

„Pentru al şaselea an consecutiv, luptăm pentru o poziţionare mai bună a Serbei în lume“, afirmă Vucici.

A 50-a ediţie consecutivă a Forumului Economic Mondial de la Davos a început marţi şi va dura până vineri, reunind peste 3.000 de participanţi din 117 ţări, între care 53 de şefi de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: