Aeroportul din Istanbul a devenit cel mai mare „dormitor comun” din Europa VIDEO

Aeroportul din Istanbul a devenit cel mai mare „dormitor comun” din Europa VIDEO

Foto Twitter

Mii de oameni au rămas blocaţi în aeroportul din Istanbul, din cauza condiţiilor meteo extreme. Astfel, cel mai mare aeroport din Europa a ajuns să fie cel mai mare „dormitor comun”.

Ştiri pe aceeaşi temă

O furtună de zăpadă care a lovit Turcia în ultimele 48 de ore a paralizat complet activitatea pe Aeroportul din Istanbul, cel mai mare ca număr de pasageri din Europa, cu peste 37 de milioane de călători care au ajuns aici în 2021. Turkish Airlines a anunţat că a anulat toate zborurile de pe aeroportul din Istanbul, deoarece aeroportul şi-a închis operaţiunile, notează ediţia în limba engleză a site-ului televiziunii naţionale TRT.

„Suspendarea operaţiunilor de zbor a fost prelungită până la ora 10:00 GMT pe 25 ianuarie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile”, a fost anunţul postat pe site-ul aeroportului. 

Luni, o parte a acoperişului de la terminalul de mărfuri s-a prăbuşit, sub greutatea zăpezii. Nu au fost rănite persoane, dar pagubele sunt importante.

Mii de pasageri au rămas blocaţi în aeroport şi au fost nevoiţi să doarmă pe podea sau chiar pe banda pentru bagaje. Astfel, aeroportul s-a transformat în cel mai mare dormitor comun.

Foto Twitter

Traficul e complet blocat în oraş şi nu se poate circula în nicio direcţie, nici înspre aeroport, nici de la aeroport spre oraş. Sunt zeci de imagini postate pe reţelele de socializare şi mărturii ale celor rămaşi în aeroport.

Într-un video postat pe Twitter, sute de oameni strigă „Vrem hotel!”, disperaţi că nu au unde să doarmă.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările