Adolescentul care a ajuns să cântărească mai puţin de 30 de kilograme. Tatăl său l-a pus să ţină post pentru a se curăţa de demoni VIDEO

Adolescentul care a ajuns să cântărească mai puţin de 30 de kilograme. Tatăl său l-a pus să ţină post pentru a se curăţa de demoni VIDEO

Băiatul în vârstă de 16 ani cântăreşte mai puţin de 30 de kilograme, la o înălţime de 180 cm

Un adolescent de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, deshidratat şi cântărind doar 30 de kilograme. Se pare vinovat de starea băiatului se face tatăl acestuia, care şi-ar fi „tratat" fiul de demoni prin post. Poliţiştii din Odessa au declanşat o anchetă.

Băiatul în vârstă de 16 ani cântăreşte mai puţin de 30 de kilograme, la o înălţime de 180 cm. Tânărul a ajuns în această situaţie din cauza tatălui său, care l-a pus să postească pentru a se „curăţa“ de demoni.

Când adolescentul a ajuns la spital, acesta nici nu putea bea apă din cauza epuizării, potrivit observatornews.ro. 

Băiatul este în stare gravă, deshidratat şi subponderal, dar, potrivit medicilor, în absenţa complicaţiilor, el va începe treptat să-şi recapete greutatea.

„Din cauza demonilor. Atacurile spiritelor demonilor necuraţi. Mâncare slabă - nimic carne, nimic lactate şi nu ar trebui să existe doctori, fără doctori. Războiul spiritual trebuie să fie o luptă spirituală", a afirmat bărbatul într-un interviu acordat TSN.

Omul spune, însă, că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi că fiul său a slăbit atât de mult. 

„Mă pocăiesc înaintea lui Dumnezeu pentru acest slăbit drastic, nu se va mai întâmpla", a mai spus tatăl adolescentului aflat în terapie intensivă.

Între timp, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal, pentru „nerespectarea îndatoririlor de îngrijire a unui copil". 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările