Adevărul Live. Ce se va întâmpla cu Brexit-ul şi cu românii din UK? Răspunde Dan Mihalache, ambasadorul României în Marea Britanie

Ce se va întâmpla cu Brexit-ul şi cu românii din UK?

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, anunţată de premierul Boris Johnson pentru 31 octombrie, creează mari incertitudini pentru Regatul Unit şi UE, dar şi pentru viitorul cetăţenilor europeni aflaţi în UK, între care sute de mii de români.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Care este situaţia la zi şi la ce trebuie să se aştepte românii din Regatul Unit? Cum le vor fi protejate drepturile? Ce se va întâmpla în cazul unei ieşiri necontrolate a Marii Britanii din Uniunea Europeană? Cum vor fi afectaţi românii, din Regatul Unit, dar şi cei din România? Care va fi viitorul relaţiilor dintre cele două state?

Despre toate acestea, dar şi despre modul în care sunt organizate alegerile prezidenţiale pentru cetăţenii români din afara ţării, vorbim la Adevărul Live cu Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra. O emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: