Actriţa Ornella Muti a fost condamnată la închisoare după ce a participat la o gală de caritate alături de Putin

Actriţa Ornella Muti a fost condamnată la închisoare după ce a participat la o gală de caritate alături de Putin

Ornella Muti şi Vladimir Putin la o gală de caritate la Sankt Petersburg FOTO corriere.it

Actriţa italiană Ornella Muti a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a lipsit de la un spectacol de teatru în baza unui certificat medical fals şi a participat în aceeaşi seară la o gală de caritate în Rusia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ornella Muti a preferat să-şi petreacă seara zilei de 10 decembrie 2010 în compania preşedintelui rus Vladimir Putin, la o gală de caritate la Sankt Petersburg, în locul interpretării unui nou spectacol de teatru. Pentru a-şi motiva absenţa pe scenă, ea a prezentat un certificat medical precum că suferă de laringofaringită şi nu poate vorbi.

După apariţia unei poze în care apare în aceeaşi seară alături de Putin, tocmai la Sankt Petersburg, Teatrul Giuseppe Verdi din Pordenone a dat-o în judecată.

La câţiva ani de la deschiderea procesului, Curtea de Casaţie a condamnat-o pe actriţă la şase luni de închisoare şi la plata unei amenzi de 500 de euro.

Totuşi, Ornella Muti poate evita aplicarea pedepsei cu închisoarea dacă plăteşte 30.000 de euro despăgubiri teatrului din Pordenone, scrie Le Repubblica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: