Activistă Black Lives Matter, împuşcată în cap la Londra. Tânăra este în stare critică

Activistă Black Lives Matter, împuşcată în cap la Londra. Tânăra este în stare critică

Sasha Johnson se zbate între viaţă şi moarte. FOTO Shutterstock / Daniel Samray

Sasha Johnson, activistă Black Lives Matter şi mamă a doi copii, a fost împuşcată în cap, iar acum se află în stare critică. Incidentul s-a petrecut la o petrecere din Londra. Partidul politic din care face parte a declarat că atacul s-a produs „în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu mare tristeţe vă informăm că Sasha Johnson a fost atacată brutal, fiind împuşcată în cap. În prezent se află în terapie intensivă şi se află într-o stare critică", a precizat „Partidul care ia iniţiativa” (TTIP).

Poliţia a spus că incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark, în jurul orei 3 dimineaţa a zilei de duminică.

Detectivii de la Comandamentul specializat al criminalităţii Met (Trident) efectuează o investigaţie şi doresc să vorbească cu orice persoană prezentă la petrecerea din zona Consort Road din Londra, au adăugat ei.

„O echipă dedicată de detectivi lucrează pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile pentru acest incident", a declarat Jim Tele, inspector şef detectiv., conform Mediafax.

Acesta a spus că are nevoie de ajutorul oamenilor şi îndeamnă cetăţenii să declare dacă au auzit informaţii despre incident.

Sasha Johnson este mamă a doi copii şi livrează alimente familiilor neajutorate. Partidul ei politic o consideră „o voce puternică pentru poporul nostru şi pentru comunitatea noastră” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările