Activistă Black Lives Matter, împuşcată în cap la Londra. Tânăra este în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sasha Johnson se zbate între viaţă şi moarte. FOTO Shutterstock / Daniel Samray
Sasha Johnson se zbate între viaţă şi moarte. FOTO Shutterstock / Daniel Samray

Sasha Johnson, activistă Black Lives Matter şi mamă a doi copii, a fost împuşcată în cap, iar acum se află în stare critică. Incidentul s-a petrecut la o petrecere din Londra. Partidul politic din care face parte a declarat că atacul s-a produs „în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei”.

„Cu mare tristeţe vă informăm că Sasha Johnson a fost atacată brutal, fiind împuşcată în cap. În prezent se află în terapie intensivă şi se află într-o stare critică", a precizat „Partidul care ia iniţiativa” (TTIP).

Poliţia a spus că incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark, în jurul orei 3 dimineaţa a zilei de duminică.

Detectivii de la Comandamentul specializat al criminalităţii Met (Trident) efectuează o investigaţie şi doresc să vorbească cu orice persoană prezentă la petrecerea din zona Consort Road din Londra, au adăugat ei.

„O echipă dedicată de detectivi lucrează pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile pentru acest incident", a declarat Jim Tele, inspector şef detectiv., conform Mediafax.

Acesta a spus că are nevoie de ajutorul oamenilor şi îndeamnă cetăţenii să declare dacă au auzit informaţii despre incident.

Sasha Johnson este mamă a doi copii şi livrează alimente familiilor neajutorate. Partidul ei politic o consideră „o voce puternică pentru poporul nostru şi pentru comunitatea noastră” 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite