Un şofer care mergea fără pneuri pe o autostradă din Marea Britanie a fost oprit de poliţişti. Ce au descoperit la control

Un şofer care mergea fără pneuri pe o autostradă din Marea Britanie a fost oprit de poliţişti. Ce au descoperit la control

Autoturismul arăta ca fiind luat dintr-un service auto FOTO SkyNews

Un şofer băut a fost prins de poliţişti după Anul Nou circulând pe autostradă cu maşina fără pneuri în Manchester. Autoturismul era într-o stare tehnică precară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer din Manchester a fost oprit de poliţie după ce ofiţerii au observat că maşina nu avea pneuri, mergând pe jante.
 
Ofiţerii de trafic din Manchester au spus că au localizat vehiculul pe autostrada M66 şi au văzut că „se străduieşte să conducă”.
 
Vizionând imaginile cu maşina în primele ore ale zilei de Anul Nou, ofiţerii au decis să-l oprească pe şofer. Poliţiştii au adăugat: „Nici o surpriză când şoferul a fost arestat după ce a fost supus unui alcooltest pe marginea drumului!!”.
 
Şoferul a fost reţinut având în vedere că alcoolemia era de 6 ori mai mare decât limita admisă. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: