Şeful serviciilor secrete ucrainene: În Rusia se pregăteşte o lovitură de stat. Putin este grav bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Putin, semne de slăbiciune la paradă, când a avut nevoie de o pătură pe picioare
Putin, semne de slăbiciune la paradă, când a avut nevoie de o pătură pe picioare

Şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov, a estimat că războiul va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului.

Şeful serviciilor secrete ucrainene este optimist privind înfrângerea Rusiei şi crede că războiul se va termina până la sfârşitul anului.  El susţine că este pregătit un puci la Moscova şi că liderul de la Kremlin este grav bolnav.

El a prezis corect inclusiv momentul invaziei ruse în Ucraina. Într-un interviu exclusiv pentru Sky News, generalul-maior Kyrylo Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Generalul Budanov a prezis corect când va avea loc invazia rusă atunci când alţi oficiali de la Kiev au fost public sceptici şi acum spune că este încrezător să prezică încheierea acesteia.

Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august", afirmă el, adăugând că „majoritatea acţiunilor de luptă active se vor fi încheiat până la sfârşitul acestui an".

„Ca urmare, vom reinstala puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas şi Crimeea”, susţine el.

Tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării acesteia către est, spune Budanov, iar Rusia suferă pierderi uriaşe.

El a spus că nu a fost surprins de eşecurile Rusiei în război.

„Ştim totul despre inamicul nostru. Ştim despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute", afirmă oficialul ucrainean, adăugând că "Europa vede Rusia ca pe o mare ameninţare", se teme de agresiunea ei.

„Ne luptăm cu Rusia de opt ani şi putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit", dă el asigurări.

Forţele ruse au fost respinse aproape până la graniţa din jurul Harkovului, spune el, iar un atac recent asupra forţelor aflate mai la sud care încercau să traverseze Siverskyy Doneţ a provocat pagube considerabile.

Generalul Budanov a mai declarat pentru Sky News că înfrângerea în Ucraina va duce la înlăturarea liderului rus şi la dezintegrarea ţării.

"Va duce în cele din urmă la schimbarea conducerii Federaţiei Ruse. Acest proces a fost deja lansat şi merge în această direcţie", a susţinut el.

Întrebat dacă înseamnă că o lovitură de stat este în curs, Budanov a răspuns afirmativ.

El a susţinut şi că Volodimir Putin se află într-o „stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav”, având cancer, dar şi alte afecţiuni.

Te-ar putea interesa şi:

Putin dă semne de slăbiciune: şi-a acoperit picioarele cu o pătură la parada militară. „Există motive de îngrijorare, dar trebuie să fim atenţi la ce ne dorim“

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite